2014/03/16

İtirazım Var (2014) Film Müziği


Filmin Özeti:
Selman Bulut’un imamı olduğu camide bir cinayet işlenir. İmam Selman Bulut, polisin pek de ilgilenmediği cinayeti çözmek için kolları sıvar. Ancak imamın yöntemleri de kendisi kadar sıra dışıdır…
Sıra dışı imam ve çevresindeki diğer sıra dışı insanların hepsi cinayetle bağlantılıdır.
Ortada yıllarca saklanmış sırlar, yalanlar, tefecinin paraları, aç bir köpek, aşk ve herkesin şüphelisi olduğu bir cinayet vardır.

'İtirazım Var' filmine ait tüm içerik

İtirazım Var (2014) Film Müziği


Detay:
U10 Film‘in yapımcısı olduğu filmin senaryosu Onur Ünlü’ye ait.Serkan Keskin’in başrolünde olduğu İtirazım Var’ın diğer oyuncuları ise Hazal Kaya, Büşra Pekin, Öner Erkan, Osman Sonant, Serdar Orçin, Umut Kurt, Özgür Çevik, Mustafa Kırantepe ve Güler Ökten.

Çekimleri Karaköy ve civarında devam eden İtirazım Var komedi unsurlarının ağırlıkta olduğu bir polisiye film.Yönetmen Onur Ünlü, klâsik polisiye türünün kurallarına mümkün olduğunca sadık kalan bir film yapmaya çalıştığını söylüyor.

Yönetmen: Onur Ünlü
Senaryo:  Onur Ünlü
Yapım Yılı: 2014
Ülke: Türkiye
Dil: Türkçe
Tür: Komedi, Polisiye, Suç
Oyuncular: Serkan Keskin, Hazal Kaya, Büşra Pekin, Öner Erkan, Osman Sonant, Serdar Orçin, Umut Kurt, Özgür Çevik, Mustafa Kırantepe, Güler Ökten.

'İtirazım Var' filmine ait tüm içerik

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :