2015/12/16

Delibal (2015) Film Müzikleri

Yönetmen: Ali Bilgin
Senaryo: Yıldırım Türker
Yapım Yılı: 2015
Ülke: Türkiye
Dil: Türkçe
Tür: Romantik, Dram
Oyuncular:Çağatay ULUSOY, Leyla Lydia TUĞUTLU, Nazan KESAL, Mustafa AVKIRAN, Hüseyin Avni DANYAL, Laçin CEYLAN, Defne KAYALAR, Toprak SAĞLAM, Barış AYTAÇ, Güneş ZAVRAK, Bahtiyar ENGİN.

Filmin Özeti:
Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen, başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun paylaştığı yeni sinema filmi “Delibal” tutkulu ve sürprizlerle dolu bir aşk hikayesini sinema perdesine taşıyacak.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Hüseyin Avni Danyal, Laçin Ceylan, Mustafa Avkıran, Nazan Kesal, Toprak Sağlam'ın paylaştığı romantik filmde aynı üniversitede öğrenci olan Barış ve Füsun’un tutku dolu aşk hikayesine tanıklık edeceğiz. Mimarlık öğrencisi olan ve hobi olarak müzik yapan Barış hayatın tadını çıkarmaktan keyif alan birisidir. Füsun’u ilk gördüğü anda hayatında hiç bilmediği bir duyguya kapılmıştır. Hep teğet geçen aşk bu defa Barış’ı yakalamıştır. Aşkı ona tattıran bu kız kimdir? İsmini bile bilmediği ama aşık olduğu bu kıza bir şekilde ulaşmak ister ve ulaşır da… Füsun’u bulmak, ulaşmak tamamdır da; aklında üniversiteyi derece ile bitirip Amerika’da master yapmaktan başka şey olmayan Füsun’u bir de aşka ikna etmek lazımdır. Yakışıklı, akıllı ve içten olan Barış, sonunda bunu da başarır. Füsun’u kendine aşık eder, evlenirler. Her şey masallardaki gibidir. Ta ki masal bir gün bozulana kadar. Yönetmenliğini Ali Bilgin’in, senaristliğini ise Yıldırım Türker’in üstlendiği Delibal yakında vizyonda olacak.

Delibal (2015) Film Müziği - Mutlu Sonsuz - Çağatay Ulusoy
Delibal (2015) Film Müziği - Leyla Lydia Tuğutlu - Lovefool

Delibal (2015) Film Müziği - Sezen Aksu - Ben Öyle Birini Sevdim Ki

Filmin web sitesi

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :